Ny kollektion - Intense
20-75% OFFAlennusta lukuisista uutuuksista!
Filters

Filter

JUST HYPE

Just Hype tekee arjestasi värikkään näyttävillä ja uniikeilla malleillaan! Vaatteiden design on hyvin samankaltaista kuin moderni urbaani tyyli, ja brändin nimi on painettu vaatteisiin. Brändin mallit ovat myös rohkean kokeilevia voimakkaine kontrasteineen ja uniikkeine kuvioineen, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi kerrassaan ainutlaatuiseksi, oletpa sitten käymässä salilla tai viettämässä myöhäistä iltaa kaupungilla!

Just Hype Iso-Britanniasta

Just Hype tunnetaan laajasta valikoimastaan, johon kuuluu sekä treeni- että arkivaatteita. Just Hype perustettiin vuonna 2011 pienenä projektina, jossa suunniteltiin painatuksia vaatteisiin ja asusteisiin. Kun Just Hype voitti t-paitojen suunnittelukilpailun, se alkoikin tuottaa suunnittelemiaan malleja oikeasti! Muutaman tunnin kuluttua voitosta koko varasto oli loppuunmyyty, ja brändin malleille alkoi olla suurta kysyntää koko maailmassa. Sosiaalisen median avulla ja tahdonvoimalla kehittää uusia, innovatiivisia malleja Just Hype kasvoi pikkutekijästä nopeasti suurempiin mittoihin!

Valitse merkiksesi Just Hype!

Just Hype keskittyy laajoihin kokonaisuuksiin valmistaen asuja naisille, jotka haluavat tuntea olonsa mukavaksi, mitä he sitten tekevätkin! Vaatteet, joilla luot itsellesi uniikin tyylin ja erotut joukosta. Löydät heidän valikoimistaan letkeän tyylin, jossa vaatteet ovat ilmavia ja rennon oloisia. Brändin treenivaatteissa esiintyy myös tiukemmin istuvaa tyyliä, joka auttaa sinua haihduttamaan lämpöä ja kosteutta intensiivisen treenin tai kilpailun aikana!