Ny kollektion - Intense
GREEN DAYSKevään Black Friday -ale!
Filters

Filter

NEBBIA

NEBBIA syntyi Slovakiassa vuonna 1997 perustajinaan Stanka ja Martin Pecko. NEBBIA on tuotemerkki, jonka vaatteet sopivat ihmisille, jotka ovat aktiivisia niin salilla kuin salin ulkopuolellakin. Heidän vaihtelevaan valikoimaansa on kuulunut monia erilaisilla toiminnallisuuksilla varustettuja vaatteita. Drop Crotch -joggerseissa on matala haara ja tilava istuvuus, joka luo sinulle hienon ja rennon lookin. Elastinen vyötärönauha takaa optimaalisen istuvuuden.

NEBBIA-housut korostavat muotojasi ja jakavat hyvin lämpöä intensiivisen treenin aikana. Heidän Bubble Butt Revolution -housunsa mukautuvat muotoihisi farkkuja muistuttavana mallina, joka antaa sinulle mukavuutta ja myös näyttää fantastiselta arkikäytössä. Housut sulautuvat ympäristöönsä tavallisten farkkujen tavoin, joten ne soveltuvat täydellisesti niin työhön kuin juhlaankin antaen sinulle parhaan mukavuuden, jota voit housuiltasi toivoa.

NEBBIA-trikoot uniikkia designia

NEBBIA-trikoot räätälöidään ainutlaatuisina malleina ja sekoitemateriaaleilla, jotta saat parhaan käyttökokemuksen. NEBBIA SCRUNCH -trikoot on valmistettu sekoitemateriaalista, jonka kosteutta siirtävät ominaisuudet pitävät sinut kuivempana treenatessasi. Materiaali on elastista ja sallii sinun liikuttaa kehoasi täysin vapaasti ilman mitään esteitä tai vaivaa.

NEBBIA tekee kuntoilustasi täydellistä

NEBBIA suunnittelee ja luo treenivaatteita koko vartalolle. Löydät heidän valikoimistaan kestävät urheilurintaliivit äärimmäisen miellyttävällä muotoilulla, hengittävät topit sekä treeniin että arkeen sekä erittäin tyylikkäät housut ja trikoot niin kuntoiluun kuin arkikäyttöönkin!