Filters

Filter

GAVELO

Gavelo -treenivaatteet ovat Yhdysvaltain rennon länsirannikon, erityisesti Los Angelesin, inspiroimia. Gavelon uniikit vaatteet ovat harmoninen yhdistelmä Los Angelesin lämpöä ja viileitä skandinaavisia tuulia. Heidän palava intohimonsa suunnitteluun saa aikaan kauniita ja funktionaalisia vaatteita.

Gavelo – elämäntapa

Gavelo pyrkii jatkuvasti parantamaan vaatteidensa funktionaalisuutta ja designia vastatakseen alati kehittyvien markkinoiden haasteisiin. Tekemällä tiivistä yhteistyötä kuntoilu- ja fitnesspiirien kanssa Gavelo pystyy jatkuvasti luomaan innovatiivisia malleja, joita kansa todella haluaa ostaa.

Gavelo myös toimii jatkuvasti pienentääkseen ekologista jalanjälkeään mahdollisimman paljon. Brändin moniin malleihin on haettu inspiraatiota luonnosta, ja he haluavat antaa jotain takaisin pitäen huolta kauniista planeetastamme.

Treenivaatteet Gavelolta

Olemme valinneet parhaat tuotteet Gavelon mallistosta sisältäen treenitrikoot ja urheilurintaliivit. Tyylikkäät mallit ja ainutlaatuinen funktionaalisuus ovat niitä piirteitä, joista erityisesti pidämme tämän brändin tuotteissa. Pukeudu tyylikkääseen Gavelo-asuun!