Ny kollektion - Intense
20-75% OFFAlennusta lukuisista uutuuksista!
Filters

Filter

Shortsit

Kun on liian lämmintä trikoissa tai treenihousuissa kuntoiluun, voit käyttää shortseja haihduttaaksesi lämpöä ja kosteutta iholtasi. Kuntoiletpa sitten sisällä tai ulkona, shortsit toimivat aina yhtä hyvin. Meiltä löydät shortsit monilta tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Famme, Alera Ware, Better Bodies ja monet muut!

Mitkä shortsit sopivat minulle?

Shortseja on montaa eri tyyppiä yksilöllisine ominaisuuksineen, joten löydät monia vaihtoehtoja juuri omaan kuntoiluusi! Panostamme laajaan shortsivalikoimaan, jotta löydät juuri tarvitsemasi tuotteen. Juoksutreeneihin haluat ehkä hieman ilmavammat shortsit, jotka antavat enemmän keveyttä ja paremman kosteudenhallinnan juoksun aikana. Joogassa haluat kehosi olevan mahdollisimman notkea ja käyttää tiukkaa ja elastista vaatetusta, joka myötäilee vartalosi liikkeitä.

Shortsit arkeen

Shortsit eivät ole ainoastaan treenivaate! Kuumalla säällä on oikein mukavaa hieman viilentää jalkoja ja vain nauttia mukavasta olosta. Siksi meillä on myös useita hienoja malleja eri tuotemerkeiltä, jotka tarjoavat upeita ja tyylikkäitä shortseja arkikäyttöön. Shortsimme sopivat hienosti arkeen ja ovat saatavilla uniikkeina malleina!

Täydennä tavallinen treeniasusi shortseilla!

Lämpiminä kuukausina voi olla mukavaa siirtyä ilmavampiin treenivaatteisiin, jotka viilentävät paremmin. Valitse tyylikäs ja hengittävä toppi sekä hyvät shortsit, niin treenilaukkusi sisällöstä tulee joustavampi ja parannat treenisi laatua kesällä!