Ny kollektion - Intense
20-75% OFFAlennusta lukuisista uutuuksista!
Filters

Filter

Housut

Ihanat housut suosituilta merkeiltä kuten Freddy WR.UPNEBBIABetter Bodies ja monet muut! Meillä on laaja valikoima housuja sekä kuntoiluun että arkeen, joten löydät varmasti tuotteen omiin tarpeisiisi. Tyylikkäitä malleja, joissa näytät fantastiselta, teetpä sitten mitä tahansa. Käymme kauppaamme valittavat housut huolellisesti läpi voidaksemme tarjota asiakkaillemme monipuolisen valikoiman.

Treenihousut

Jotta aktiivinen elämäntapa tuntuisi mukavalta, sinulla on oltava myös toiminnalliset vaatteet, jotka auttavat kehoasi. Treenivaatteidesi tulisi olla kevyitä ja ilmavia sekä auttaa haihduttamaan kehosi aktiviteettien aikana tuottamaa lämpöä ja kosteutta. Tavallisissa puuvillaverkkareissa lämpö ja kosteus kertyy jalkojesi ympärille, mikä tarkoittaa, että kuntoilusta tulee todella hikistä ja raskasta.

Todella hyvissä ja tiukoissa treenihousuissa liikut vapaasti, tunnet olosi viileämmäksi ja kuivut hiestä paljon nopeammin kovan treenin aikana. Treenihousuja valitessa on tärkeää ajatella, minkälaista kuntoilua aiot harrastaa. Jos haluat tehdä varman, kaikenlaiseen urheiluun sopivan valinnan, treenitrikoot ovat yleiskäyttöinen vaate, joka toimii kaikilla.

Arkihousut/Casual

Elämä on joskus muutakin kuin treenaamista. Siksi löydät meiltä myös arkihousut, jotka ovat yhtä laadukkaita ja mukavia kuin treenivaatteemmekin! Arkihousujen valikoimastamme löydät monia farkkuja, jotka istuvat todella kauniisti ja myötäilevät vartalosi muotoja. Arkikäyttöön muotoillut trikoot sopivat työpaikalle antaen sinulle ihanaa mukavuutta.