Ny kollektion - Intense
TRIKOOT 50-75 % ALENNUSTAKäytä tilaisuus hyväksesi ja löydä suosikkisi!
Filters

Filter

Farkut

Täältä löydät farkut kaikkiin tilanteisiin! Farkut kuuluvat ehdottomasti vaatekaappisi valikoimaan, koska ne ovat housut, jotka sopivat töihin, arkeen, juhlaan ja kaikkeen siltä väliltä. Valitse korkea, keskikorkea tai matala vyötärö, niin voit sovittaa farkkusi muuhun pukeutumiseesi. Valikoimistamme löydät useita erilaisia farkkuja ko’oissa XXS-XL.

Farkut – kestävät arkihousut

Kankaasta, joka tekee farkkuhousuista niin kestäviä, käytetään nimitystä denim. Alun perin farkkuja käytettiin pääasiassa työvaatteina työntekijöillä, jotka työskentelivät vaativissa olosuhteissa. Housuista tuli maailman johtava tuote työelämässä ja ne raivasivat nopeasti tiensä osaksi rock-kulttuuria, jossa farkuista työstettiin takkeja, paitoja, hattuja jne. muodin kautta tapahtuvaa itseilmaisua varten. Vaikka farkkuja edelleen näkee monien työläisten yllä, niistä on kuitenkin viime aikoina tullut ennemminkin muotidetalji suuressa osassa maailmaa.

Farkkumuoti tänään

Farkkuja käytetään nykyään kaikkialla ja läpi vuoden. Muotimaailma ei olisi sama ilman housuja, joista on tehty kasoittain pelkästään kankaaseen perustuvia mallistoja. One More Rep -verkkokaupasta löydät uutuusfarkut tunnetuilta brändeiltä kuten Freddy WR.UP. Olemme sitä mieltä, että sinun on pakko omistaa hyvät farkut voidaksesi luottaa siihen, että vaatekaappisi mukautuu kaikkiin tilanteisiin!