Ny kollektion - Intense
GREEN DAYSKevään Black Friday -ale!
Filters

Filter

Trikoot

One More Rep -kaupasta löydät aina valtavan valikoiman tyylikkäitä treenitrikoita, joissa yhdistyvät maksimaalinen mukavuus ja liikkumisvapaus useilta suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Alera, Rapid WearBetter Bodies ja monilta muilta! Pidätkö värikkäistä kuoseista tai vain yksivärisestä mustasta? Täältä löydät jokaiselle jotakin!

Hienoissa treenitrikoissa on hauskempi kuntoilla!

Ole kuntosalin tähti treenitrikoissa, jotka sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä! One More Rep -verkkokaupasta löydät treenitrikoot monissa erilaisissa malleissa ja kuoseissa – trikoot mukautuvat vartaloosi ja sopivat erilaisille vartalotyypeille. Treenitrikoomme sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön ja tuntuvat mukavilta yllä kuntoilumuodosta riippumatta. Treenivaatteemme ovat kevyitä, joustavia ja ainutlaatuisia!

Täydennä treenitrikoosi muilla kuntoiluvaatteilla!

Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivat treenitrikoot, voit täydentää pukeutumistasi hienolla topilla! Löydät toppivalikoimastamme erityyppisiä toppeja, jotka sopivat sekä kuntoiluun että arkikäyttöön. Katso myös urheilurintaliivien valikoimamme löytääksesi kuntoiluasi tukevat tuotteet, joissa liikut vapaasti ja mukavasti! Treenivaatteemme on suunniteltu parantamaan kehosi potentiaalia ja pitämään olosi mukavana ja viileänä.