Ny kollektion - Intense
TRIKOOT 50-75 % ALENNUSTAKäytä tilaisuus hyväksesi ja löydä suosikkisi!
Filters

Filter

Hupparit & Puserot

Tyylikkäät treenipuserot ja hupparit tunnetuilta merkeiltä kuten FammeNEBBIABetter Bodies ja monet muut! Sopivat täydellisesti sekä kuntoiluun että arkeen! Älykkäät mallit ja ominaisuudet tekevät treenivaatteidesi suorituskyvystä parhaan mahdollisen. Kuntoilun aikana kehosi tuottaa paljon lämpöä ja kosteutta ihon kautta. Tavallisissa vaatteissa lämpö ja kosteus keräytyy ympäri kehoa, mikä vaikeuttaa hyvän treenitempon ylläpitämistä, eikä olosi ole niin hyvä. Laadukkaissa treenivaatteissa vältyt monilta pulmilta, joita kuntoillessa usein esiintyy. One More Rep onkin koonnut hyvän ja laajan valikoiman eri fitness- ja muotimerkeiltä, joihin luotamme!

Luo oma tyylisi upeilla treenivaatteilla!

Samalla kun haluat hyödyntää kaikki älykkäät ominaisuudet, haluat myös näyttää todella tyylikkäältä treenatessasi! Näin tunnet itsesi vahvemmaksi ja saat lisämotivaatiota ennen seuraavaa treenisarjaa. Valikoimamme sisältää useita erilaisia ja ainutlaatuisia malleja, joista voit vapaasti koota täydellisen asukokonaisuuden kuntoiluun.

Erilaiset treenivaatteet eri kuntoilumuodoille

Haluaisit varmaankin löytää hyvän asun, jota sitten käyttäisit kaiken aikaa? Erityyppiset kuntoilumuodot asettavat erilaisia haasteita kehollesi. Juostessa syntyvän kosteuden pitää kuivua nopeasti ja kehon kehittämän lämmön haihtua riittävästi, jotta voit pitää hyvää tempoa koko treenin ajan. Voimaharjoittelussa keskitytään pitkälti stabiiliin asentoon ja toistuviin liikesarjoihin. Jooga hyödyntää liikkuvuuttasi, ja jos vaatteet ovat liian kankeat, on vaikea suorittaa tiettyjä liikkeitä, jotka ovat todella tarpeen treeniohjelmassa.