Filters

Filter

Hupparit & Puserot

Tyylikkäät treenipuserot ja hupparit tunnetuilta merkeiltä kuten Alera, Rapid WearBetter Bodies ja monilta muilta! Sopivat täydellisesti sekä kuntoiluun että arkeen! Älykkäät mallit ja ominaisuudet tekevät treenivaatteidesi suorituskyvystä parhaan mahdollisen. One More Rep onkin koonnut hyvän ja laajan valikoiman eri fitness- ja muotimerkeiltä, joihin luotamme!

Luo oma tyylisi upeilla treenivaatteilla!

Samalla kun haluat hyötyä kaikista älytoiminnoista, pääset nauttimaan kauniiden treenivaatteiden antamasta motivaatio-buustista! Valikoimamme sisältää useita erilaisia ja ainutlaatuisia malleja, joista voit vapaasti koota täydellisen ja persoonallisen asukokonaisuuden kuntoiluun.

Erilaiset treenivaatteet eri kuntoilumuodoille

Haluaisit varmaankin löytää hyvän asun, jota sitten käyttäisit kaiken aikaa? Erilaiset kuntoilumuodot asettavat kuitenkin kehollesi erilaisia vaatimuksia. Juostessa syntyvän kosteuden pitää kuivua nopeasti ja kehon kehittämän lämmön haihtua riittävästi, jotta voit pitää hyvää tempoa koko treenin ajan. Voimaharjoittelussa keskitytään pitkälti stabiiliin asentoon ja toistuviin liikesarjoihin. Jooga hyödyntää liikkuvuuttasi, ja jos vaatteet ovat liian kankeat, on vaikea suorittaa tiettyjä liikkeitä, jotka ovat todella tarpeen treeniohjelmassa.