OneMoreRep suojaa yksityisyyttäsi ja pyrkii jatkuvasti varmistamaan, että henkilötietosi on suojattu käyttäessäsi palveluitamme.

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi. Siinä kuvataan myös oikeutesi ja miten voit käyttää niitä. On tärkeää, että luet ja ymmärrät tietosuojakäytännön ja tunnet olosi turvalliseksi käsitellessämme henkilötietojasi. Voit aina ottaa yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää (löydät yhteystiedot tämän dokumentin alaosasta).

Alla oleva sisällysluettelo auttavat sinua siirtymään niihin kohtiin, jotka ovat erityisen kiinnostavia omalta kannaltasi.

 1.           Mikä on henkilötieto?
 2.           Mitä on henkilötietojen käsittely?
 3.           Kuka vastaa henkilötiedoista, joita OneMoreRep kerää?
 4.           Milloin käsittelemme henkilötietojasi ja minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?
 5.           Miksi käsittelemme tietoja sinusta?
 6.           Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle
 7.           Profilointi
 8.           Miten kauan säilytämme tietojasi?
 9.           Henkilötietojen jakaminen
 10.      Kuinka suojaamme henkilötietojasi?
 11.      Sinun oikeutesi
 12.      Evästeet
 13.      Yhteystiedot

   

1. Mikä on henkilötieto?

Henkilötietoja ovat kaikki ne tiedot, jotka voidaan suoraan tai välillisesti yhdistää fyysiseen, elossa olevaan henkilöön. Esim. tietokoneella käsiteltävät kuvat ja äänitallenteet voivat olla henkilötietoja, vaikka mitään nimiä ei mainittaisikaan. Salatut tiedot ja erilaiset sähköiset identiteetit (esim IP-numero) ovat henkilötietoja, jos ne voidaan yhdistää fyysisiin henkilöihin.
 

2. Mitä on henkilötietojen käsittely?

Henkilötietojen käsittely on kaikkea henkilötietoihin kohdistuvaa toimintaa. Kaikki henkilötietoihin kohdistuva toiminta on käsittelyä, olipa se automaattista tai ei. Esimerkkejä tavallisista käsittelytavoista ovat kerääminen, rekisteröiminen, jäsentäminen, järjestäminen, tallentaminen, muokkaaminen, siirtäminen ja poistaminen.

3. Kuka vastaa henkilötiedoista, joita OneMoreRep kerää?

OneMoreRep AB, yritystunnus 556875-9764, Tegelbruksvägen 26, 90742 Uumaja, on rekisterinpitäjä yrityksen henkilötietojen käsittelyssä ja huolehtii kaikkien henkilötietojen käsittelystä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti (Euroopan parlamentin tietosuoja-asetus 2016/679).

4. Milloin käsittelemme henkilötietojasi ja minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

4.1 Jos ostat OneMoreRep-verkkokaupasta
Kaupan yhteydessä kerätyt tiedot edellyttävät, että voit kuluttajana solmia sopimuksen OneMoreRep-verkkokaupan kanssa ja että voimme täyttää kauppaan kuuluvat velvoitteemme.
Käsittelemiämme tietoja ovat:

 •               Nimi
 •               Henkilötunnus
 •               Osoite
 •               Sähköpostiosoite
 •               Puhelinnumero
 •               Maksutiedot
 •               Asiakasnumero
 •               IP-osoite
 •               Tiedot ostoksestasi
 •               Tiedot siitä, miten käytät OneMoreRep-verkkosivuja

4.2 Jos sinulla on OneMoreRep-tili
Jos sinulla on tili OneMoreRep-verkkokaupassa, keräämme ne henkilötiedot, jotka ilmoitat tilin rekisteröimisen yhteydessä, minkä lisäksi keräämme tietoja juoksevasti siltä ajalta, kun OneMoreRep-tilisi on voimassa.
Käsittelemiämme tietoja ovat:

 •               Nimi
 •               Osoite
 •               Sähköpostiosoite
 •               Asiakasnumero
 •               IP-osoite
 •               Tiedot ostoksestasi
 •               Tiedot siitä, miten käytät OneMoreRep-verkkosivuja

4.3 Jos tilaat OneMoreRep-uutiskirjeen
Pyrimme siihen, että saat OneMoreRep-uutiskirjeen tilaajana mahdollisimman kiinnostavaa ja asianmukaista tietoa/tarjouksia.
Käsittelemiämme tietoja ovat:

 •               Sähköpostiosoite
 •               IP-osoite
 •               Tiedot siitä, miten käytät OneMoreRep-verkkosivuja
 •               Miten reagoit uutiskirjeeseemme (millaisia tuotteita ja tarjouksia pidät tärkeinä)
 •               Tiedot ostoksestasi

5. Miksi käsittelemme tietoja sinusta?

OneMoreRep käsittelee henkilötietojasi asiakkaanamme pääasiassa seuraaviin tarkoituksiin:

 •               Voidaksemme täyttää velvoitteemme sinua kohtaan asiakkaanamme. Esimerkiksi kaupan loppuunsaattamisessa, laskutuksessa ja asiakastuen tarjoamisessa.
 •               Noudattaaksemme toimitus- ja takuusitoumuksia.
 •               Tarjotaksemme yleistä neuvontaa ja asiakaspalvelua (esimerkiksi kysymyksiin vastaaminen ja virheellisten tietojen korjaaminen).
 •               Hoitaaksemme asiakassuhteita ja myydäksemme palveluitamme.
 •               Parantaaksemme ja kehittääksemme palveluita, tuotteita ja ominaisuuksia.
 •               Tehdäksemme markkinatutkimusta mahdollisine vaikutuksineen tarjouksiin ja palveluihin.
 •               Ehkäistäksemme väärinkäytöksiä tai palveluidemme luvatonta käyttöä.
 •               Täyttääksemme velvoitteemme kilpailujen yhteydessä.
 •               Noudattaaksemme sovellettavaa lainsäädäntöä.
 •               Hallinnoidaksemme ja hoitaaksemme henkilökohtaista OneMoreRep-tiliäsi.

Uutiskirjeen tilaajien henkilötietoja voidaan yllä luetellun lisäksi käsitellä seuraavissa tarkoituksissa:

 •               Tarjotaksemme tietoa ja kohdennettua markkinointia kotisivuilla, sähköpostitse tai tekstiviestillä.
 •               Mahdollistaaksemme yhteydenpidon uutiskirjeen tilaajien kanssa sähköpostitse tai tekstiviesteillä.


6. Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Tässä osassa kuvataan ne lailliset perusteet ja tasapainotekijät, joiden pohjalta OneMoreRep käsittelee henkilötietojasi.

Henkilötietojasi käsitellään muun muassa voidaksemme tehdä kanssasi sopimuksen asiakkaana esimerkiksi tuoteoston yhteydessä. Henkilötietojasi voidaan käsitellä antamasi suostumuksen nojalla. Suostumuksesi tulee olla vapaaehtoinen, yksilöity ja tietoon perustuva sekä antaa yksiselitteinen lupa toimiakseen oikeudellisena perustana. Pyydämme sinulta suostumuksen uutiskirjeen tilaajana voidaksemme hallinnoida tietoja ja saadaksemme tietoa ostoksestasi. Lisäksi tallennamme toimintaasi sivustollamme, kiinnostustasi tarjouksiamme ja tuotteitamme kohtaan sekä vuorovaikutustasi OneMoreRep-verkkokaupan kanssa. Teemme tämän voidaksemme täyttää sitoumuksemme osoittaa sinulle henkilökohtaisia tarjouksia ja tarjota juuri sinulle räätälöidyn ostokokemuksen.

Suorittamamme henkilötietojen käsittely perustuu tietyiltä osin ns. intressien tasapainoon. Tämä koskee esimerkiksi henkilötietojen käsittelyä, jota teemme voidaksemme lähettää sopivia tarjouksia juuri sinulle. Tämä voi tarkoittaa rajoitettua asiakassegmentointia, joka perustuu esim. ostokäyttäytymiseen.

OneMoreRep ei käsittele arkaluonteisia henkilötietoja intressien tasapainon nojalla.

Joissakin tapauksissa OneMoreRep on lakisääteisesti velvoitettu käsittelemään henkilötietojasi. Tämä koskee esimerkiksi henkilötietojen käsittelyä, jota teemme kirjanpitolainsäädännön noudattamiseksi.
 

7. Profilointi

Jos olet OneMoreRep-uutiskirjeen tilaaja, voimme käsitellä henkilötietojasi profiloinnin kautta. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota sinulle räätälöidyn ostokokemuksen ja myydä sinulle sopivia palveluita sen perusteella, miten käytät sivustoamme, mistä tuotteista ja tarjouksista olet kiinnostunut, mihin uutiskirjeisiimme reagoit ja minkälaisia ostotietosi ovat. Voit milloin tahansa vastustaa tämäntyyppistä henkilötietojesi käsittelyä. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä osoitteeseen kundtjanst@onemorerep.se. Kun olemme vastaanottaneet ilmoituksesi, profiloinnin kautta tapahtuva henkilötietojesi käsittely lakkaa.
 

8. Miten kauan säilytämme tietojasi?

OneMoreRep säilyttää henkilötietosi niin kauan kuin on tarpeen niiden tehtävien suorittamista varten, joiden vuoksi tiedot on kerätty. Joissakin tapauksissa saatamme säilyttää tietoja pidempään, jos tämä on tarpeen lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi tai yrityksen OneMoreRep oikeudellisten etujen turvaamiseksi.

Jos olet asiakkaamme 
OneMoreRep säilyttää tietosi enintään 24 kuukauden (kahden vuoden) ajan siitä hetkestä lukien, kun olet viimeksi ollut vuorovaikutuksessa kanssamme asiakkaana (suorittanut ostotapahtuman tai ollut yhteydessä meihin muulla tavalla).

Jos sinulla on tili
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin sinulla on OneMoreRep-tili.
 

9. Henkilötietojen jakaminen

OneMoreRep voi luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille. Esimerkkejä tapauksista, joissa tietoja voidaan välittää kolmansille osapuolille ovat tavaroiden toimittamiseen liittyvät huolitsijat tai markkinointia hoitava mediatoimisto.

OneMoreRep ei koskaan siirrä henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointia varten.

OneMoreRep voi luovuttaa henkilötietosi, jos se on välttämätöntä voimassa olevan lainsäädännön tai viranomaismääräysten noudattamiseksi, yrityksen OneMoreRep oikeudellisten etujen hyödyntämiseksi tai petosten ja muiden turvallisuuteen ja tekniikkaan liittyvien ongelmien havaitsemiseksi, ehkäisemiseksi tai valvomiseksi.

OneMoreRep pyrkii säilyttämään henkilötiedot ainoastaan Euroopan unionin / Euroopan talousalueen sisällä. Mikäli henkilötietoja kuitenkin siirretään mihin tahansa maahan Euroopan unionin / Euroopan talousalueen ulkopuolelle, OneMoreRep varmistaa, että henkilötiedot pysyvät suojattuina niiden lakien ja määräysten mukaisesti, jotka koskevat henkilötietojen siirtämistä Euroopan unionin / Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin.
 

10. Kuinka suojaamme henkilötietojasi?

OneMoreRep on ryhtynyt teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin suojatakseen tietosi luvattomalta käytöltä, manipuloinnilta ja katoamiselta. Muokkaamme jatkuvasti turvatoimiamme alalla tapahtuvien edistysaskelien ja kehityksen mukaisesti.

Henkilötietoihisi on pääsy vain niillä henkilöillä, joiden työtehtäviin henkilötietojen käsitteleminen kuuluu, jotta pystymme toteuttamaan määrätyn tarkoituksemme.

Mahdollisen tietosuojaloukkauksen tapahtuessa OneMoreRep sitoutuu ilmoittamaan tästä vastaavalle valvontaviranomaiselle (tietosuojaviranomaiselle) viivyttelemättä ja viimeistään 72 tunnin kuluessa siitä, kun tapaus on tullut tietoon. Mikäli tällaista ilmoitusta ei tehdä 72 tunnin kuluessa, OneMoreRep antaa selonteon ilmoituksen viivästymisen syistä ja tiedot annetaan tällöin vaiheittain ilman tarpeetonta viivettä.

OneMoreRep sitoutuu ilmoittamaan kiireellisesti, jos tietosuojaloukkaus koskee sinua ja ryhtyy tarvittaviin varotoimiin.
 

11. Sinun oikeutesi

OneMoreRep vastaa siitä, että henkilötietojasi käsitellään sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, minkä lisäksi korjaamme, anonymisoimme, poistamme tai täydennämme virheellisiksi, puutteellisiksi tai harhaanjohtaviksi havaitut tiedot sinun pyynnöstäsi tai oma-aloitteisesti.

Sinulla on oikeus pyytää seuraavaa:

 1.           Pääsy henkilötietoihisi
  Sinulla on oikeus pyytää rekisteriote sinusta rekisteröimistämme henkilötiedoista sekä käsittelystä, joka koskee henkilötietojasi. Lisäksi sinulla on oikeus saada rekisteriotteessa tiedot siitä, mistä tiedot on kerätty, jos henkilötietoja ei ole kerätty sinulta, tieto mahdollisen automatisoidun päätöksenteon (ml. profilointi) käytöstä sekä ennakoitu aika, jonka puitteissa tietoja säilytetään tai tällaisen ajan määrittelemiseen käytetyt kriteerit.
   
 2.           Henkilötietojesi oikaiseminen
  Pyynnöstäsi oikaisemme mahdollisimman pikaisesti käsittelemämme virheelliset tai puutteelliset henkilötietosi.
   
 3.           Henkilötietojesi poistaminen 
  Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista. Tämän edellytyksenä kuitenkin on, että henkilötietosi eivät enää ole välttämättömiä siihen tarkoitukseen, jota varten niitä kerättiin. Jos emme välittömästi voi poistaa henkilötietojasi, tähän voi olla laillinen peruste, joka johtuu esim. kirjanpito- ja verolainsäädännöstä. Lopetamme tällöin käsittelyn, jota tehdään muista kuin lainsäädännöllisistä syistä.
   
 4.           Käsittelyn rajoittaminen
  Tämä tarkoittaa, että henkilötietoihisi tehdään merkintä siitä, että niitä saa käsitellä vain tiettyihin rajoitettuihin tarkoituksiin. Voit esimerkiksi pyytää rajoittamista, jos katsot tietojesi olevan virheellisiä ja olet pyytänyt oikaisua yllä olevan kohdan “Henkilötietojesi oikaiseminen” mukaisesti. Tietojen käsittelyä rajoitetaan samalla kun tietojen oikeellisuutta selvitetään.

Jos OneMoreRep on luovuttanut tietojasi kolmannelle osapuolelle, tiedotamme tälle osapuolelle tietojen mahdollisesta oikaisusta tai poistamisesta sekä tietojen käsittelyn rajoittamisesta.

Jos OneMoreRep on tallentanut tietojasi, sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tietyissä olosuhteissa pyytää saada omat henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle.

Jos OneMoreRep käsittelee henkilötietoja intressien tasapainon nojalla, sinulla on oikeus vastustaa tätä. Mikäli esität vastalauseen, OneMoreRep jatkaa käsittelyä ainoastaan siinä tapauksessa, että käsittelylle on laillinen syy, joka on painavampi kuin sinun intressisi. OneMoreRep omaa todistustaakan siitä, että tällainen syy on olemassa.

Rekisteröitynä sinulla on oikeus esittää tietosuojaviranomaiselle mahdollinen valitus henkilötietojesi käsittelystä.
 

12. Evästeet

OneMoreRepin käyttämät evästeet parantavat yleisellä tavalla tarjoamiamme palveluja. Jotkut palvelumme edellyttävät evästeitä toimiakseen kunnolla, toiset evästeet taas parantavat palveluita sinun kannaltasi. Käytämme evästeitä kerätäksemme kattavia analytiikkatietoja siitä, kuinka käytät palveluitamme sekä tallentaaksemme kieleen ja muihin tietoihin liittyviä toiminta-asetuksia. Käytämme evästeitä myös voidaksemme kohdistaa sinulle oikeanlaista markkinointia.

Halutessasi selaimesi tai laitteesi antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa evästeiden käyttöä ja laajuutta koskevia asetuksia. Mene selaimesi tai laitteesi asetuksiin tutustuaksesi siihen, miten säädät evästeiden asetuksia. Asetuksilla voit esimerkiksi estää kaikki evästeet, hyväksyä ainoastaan ensimmäisen osapuolen evästeet tai poistaa evästeet, kun suljet selaimen. Kannattaa muistaa, että jotkut palvelumme eivät välttämättä toimi, jos estät tai poistat evästeet. Voit lukea lisää evästeistä yleensä Posti- ja telelaitoksen verkkosivuilta, pts.se.
 

13. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai henkilötietojen käsittelystämme tai haluat pyytää rekisteriotteen, ota meihin yhteyttä kundtjanst@onemorerep.se

OneMoreRep AB
Tegelbruksvägen 26
907 42 Umeå
Sverige
Yritystunnus: 5568759764