Ny kollektion - Intense
GREEN DAYSKevään Black Friday -ale!
Filters

Filter

BETTER BODIES

Better Bodies perustettiin 1980-luvun alussa, jolloin sen perustaja, fitnessguru Brian Moss ei vielä osannut haaveilla, että hänen yrityksensä toimisi mallitoimistona fitnessmalleille, jotka näkyvät monissa medioissa mainostaen esim. treenivaatteita. Ajan kuluessa hänestä ja hänen yrityksestään tuli hyvin maineikkaita ja tunnettuja Yhdysvalloissa, ja mainossyistä lanseerattiin Better Bodies -painatuksella varustettuja t-paitoja. Tämän seurauksena oli nopeasti kasvava kysyntä kaikenlaisille vaatteille, joihin alusta alkaen kuului tavallisia puseroita, treenitoppeja ja muita treenivaatteita.

Better Bodies tänään

Tänään Better Bodies on eräs maailman suurimmista treeni- ja fitnessvaatteisiin keskittyvistä brändeistä! Better Bodies -vaatteille on tunnusomaista korkea laatu, funktionaalisuus ja moderni muotoilu, ja juuri tästä syystä niin monet urheilijat ja fitnessammattilaiset käyttävät näitä tuotteita. Better Bodies käy jatkuvaa vuoropuhelua huippu-urheilijoiden kanssa saaden siten uutta inspiraatiota vaatteidensa funktionaalisuuden kehittämiseksi ja entistä parempien mallien valmistamiseksi.

Vaatteita Better Bodiesilta

Better Bodies huolehtii koko asukokonaisuudestasi! One More Rep -kaupasta löydät Better Bodiesin housut, treenitrikoot, shortsit, puserot, urheilurintaliivit ja asusteet. Sinun ei tarvitse yhdistellä eri merkkejä, sillä Better Bodies tarjoaa mahdollisuuden valita kattava määrä erilaisia treenivaatteita!