Ny kollektion - Intense
20-75% OFFAlennusta lukuisista uutuuksista!
Filters

Filter

Urheilurintaliivit

One More Rep asettaa etusijalle mukavuuden ja muotoilun treenivaatteistapuhuttaessa. Käyttäessäsi hyviä urheilurintaliivejä kuntoilusi on miellyttävää ja voit keskittyä toimintaan ilman huolta rasitusvammoista. Urheilurintaliiveillä on pitkä käyttöikä, ja siksi on tärkeää, että löydät omaa poveasi sopivasti tukevat liivit, jotka tuntuvat mukavilta.

Urheilurintaliivit – tärkeä osa treenivaatteitasi

Teetpä sitten juoksutreeniä tai voimaharjoittelua tai harrastat aktiivisesti jotain urheilulajia, kehosi on alituisessa liikkeessä, mikä voi aiheuttaa kipua useille kuormitusalueille. Urheilurintaliivit tarjoavat monenlaista tukea rintakehällesi, joka kantaa suuren osan siitä rasituksesta, joka kohdistuu niskaan ja hartioihin treenin aikana. Kehosi kiittää, kun valitset hyvät urheilurintaliivit!

Miten valitsen urheilurintaliivit?

Omat urheilurintaliivit tulisi valita käsin omien mittojesi mukaan. Sinun tulisi huomioida kaksi asiaa: rintojesi koko ja kuinka aktiivinen olet treenin aikana. Mitä isommat rinnat sinulla on, sitä tukevammat urheiluliivit tarvitset. Jos olet hyvin aktiivinen treenin aikana, tarvitset enemmän tukea nopeita ja nykiviä liikkeitä vastaan. Rauhallisemmassa kuntoilussa voit keskittyä enemmän urheilurintaliivien pehmeyteen ja siihen, että ne tuntuvat erittäin miellyttäviltä.

Kuinka usein urheilurintaliivit pitäisi ostaa?

Hyvien urheilurintaliivien elinkaari on melko pitkä ja riippuu siitä, kuinka usein käytät niitä. Jos treenaat 2-3 kertaa viikossa, urheilurintaliivit kestävät 6 kuukaudesta 1 vuoteen. Tämän jälkeen liivien materiaali muuttuu elastiseksi, eikä enää tue yhtä hyvin kuin ennen. Jos löydät hyvin istuvat urheilurintaliivit, joista pidät, kannattaa ostaa samalla 2-3 kappaletta, joita voit sitten vaihdella eri treenipäivinä pidentääksesi näin liivimateriaalin kestävyyttä