Filters

Filter

Urheilurintaliivit

Etsitkö korkealaatuisia urheiluliivejä, jotka olisivat myös hienot ja mukavat? Sitten olet todellakin osunut oikeaan. Valikoimamme laajenee jatkuvasti johtavien tuotemerkkien tuotteilla. Täältä löydät runsaasti urheiluliivejä eri tukevuuksilla, materiaaleilla ja malleissa.

Urheilurintaliivit – tärkeä osa treenivaatteitasi

Teetpä sitten juoksutreeniä tai voimaharjoittelua tai olet muuten aktiivinen, kehosi on alituisessa liikkeessä, mikä voi aiheuttaa kipua useille kuormitusalueille. Urheilurintaliivit tarjoavat monenlaista tukea rintakehällesi, joka kantaa suuren osan siitä rasituksesta, joka kohdistuu niskaan ja hartioihin treenin aikana. Kehosi kiittää, kun valitset hyvät urheilurintaliivit!

Miten valitsen urheilurintaliivit?

Omat urheilurintaliivit tulisi valita omien erityisten mittojesi mukaan. Sinun tulisi huomioida kaksi asiaa: rintojesi koko ja kuinka aktiivinen olet treenin aikana. Mitä isommat rinnat sinulla on, sitä tukevammat urheiluliivit tarvitset. Jos olet hyvin aktiivinen treenin aikana, tarvitset enemmän tukea nopeita ja nykiviä liikkeitä vastaan. Rauhallisemmassa kuntoilussa voit keskittyä enemmän urheilurintaliivien pehmeyteen ja siihen, että ne tuntuvat erittäin miellyttäviltä.